Legújabb ajánlatainkat keresse oldalunkon!

...

Első lépésként válassza ki porszívója márkáját, második lépésként válassza ki porszívója típusát, majd kattintson a gombra a kereséshez.

Porzsák-kereső

Miért a Menalux?

menalux termékekA Menalux a világ egyik legnagyobb háztartási eszközöket gyártó cége.

A Menalux az egész világon jelen van, és több éves tapasztalatot szerzett már az ilyen termékek gyártásában és forgalmazásában.

A Menalux az éppen aktuális porszívómárkákhoz tartozó porzsákok és tartozékok kiterjedt és innovatív termékcsaládján kívül kis készülékekhez és háztartási gépekhez is kínál fogyóeszközöket és tartozékokat, így gondoskodva minden olyan igényről, amely az otthon bármely részében használt háztartási készülékekkel kapcsolatos. 

A minőség és az innováció mindig is hajtóerőt jelentett számunkra. A porzsákokhoz használt új fajta műanyag DURAFLOW™ fresh anyag hosszabb élettartamot kínál, emellett állandóan nagyobb szívóerőt biztosít a porzsák feltöltődése közben, továbbá jobb szűrőrendszert az egészségesebb otthoni környezet érdekében. A Menalux a szintetikus porzsákok első olyan gyártója, aki a termékek minőségét a TÜV Rheinland Csoporttal vizsgáltatta be, mely csoportnak a hitelesítése valódi garanciát nyújt a minőségre.

A DURAFLOW™ Fresh megoldást jelent a vásárlói igények kielégítésében:

  • Hosszabb élettartam
  • A takarítás során és azt követően a lakásban keletkező kellemetlen szagok elkerülése
  • Egyenletesen magas szintű szívóteljesítmény, amíg a porzsák meg nem telik
  • Jobb szűrés, ezáltal egészségesebb otthoni környezet

LEGYŐZI A KELLEMETLEN SZAGOKAT

  • A DURAFLOW™ Fresh megakadályozza, hogy az olyan kellemetlen (nemkívánatos) szagok, mint amilyen a szemét, a kisállatok, a cigarettafüst, a hagyma és a fokhagyma szaga, kiszabaduljanak a zsákból
  • A DURAFLOW™ Fresh porzsákok 3 rétegűek; sodorva horgolt, olvasztva fúvott, majd ismét sodorva horgolt réteg követi egymást. A középső, olvasztva fúvott réteg egy olyan olvasztott polipropilénből készült, amelyhez Tego-Sorb aktív hatóanyagot adtak hozzá. Ez a hatóanyag kiválóan magába szívja a kellemetlen szagokat, ezáltal biztosítja, hogy az ilyen típusú molekulákat felszívja/magába zárja az olvasztva fúvott réteg.

EGÉSZSÉGES KÖRNYEZETET BIZTOSÍT

  • A kimagasló minőségű, szintetikus DURAFLOW™ Fresh anyaga optimális légáteresztést és jobb szűrőteljesítményt kínál a papírból készült porzsákokhoz képest. Ez azt jelenti, hogy a DURAFLOW™ Fresh porzsákok ideálisak az allergiában szenvedők számára, emellett pedig hozzájárulnak az egészségesebb otthoni környezethez. Az innovatív lezáró technológia arról is gondoskodik, hogy a megtelt porzsákokat higiénikusan lehessen eltávolítani

AKÁR 50%-KAL HOSSZABB ÉLETTARTAM

  • A szintetikus DURAFLOW™ Fresh porzsákok akár 50%-kal tovább használhatók a hagyományos, papírból készült porzsákokhoz képest. Ez az anyag szerkezetének köszönhető, mely által a zsákban még több por gyűjthető össze, ugyanakkor a zsák telítődésével sem csökken a szívóteljesítmény

 

Nézze meg Menalux porzsákjainkat, vagy használja a porzsák keresőt az oldal tetjén, hogy könnyen megtalálja az Ön készülékébe illő terméket!