Legújabb ajánlatainkat keresse oldalunkon!

...

Első lépésként válassza ki porszívója márkáját, második lépésként válassza ki porszívója típusát, majd kattintson a gombra a kereséshez.

Porzsák-kereső

Rólunk

Rólunk

Vállalkozásunk, az Akszako Kereskedelmi Kft. 2007-ben alakult és 100%-ban magyar tulajdonú.

Cégünk elsődleges nagykereskedelmi forgalmazója az Electrolux által gyártott Menalux univerzális porzsákoknak és tartozékoknak, ezen kívül a Scanpart és még számos egyéb márka disztribútorai vagyunk.

Jelenleg több mint 1000 terméket és kiegészítőt forgalmazunk, melyekkel lefedjük a háztartás kategóriát (padlóápolás, mosás, mosogatás, kávézás, főzés, hűtés, páraelszívás, konyhai felszerelés).

Termékeinkre a prémium minőség, funkcionalitás és a jó ár/érték arány jellemző, amelyet tapasztalt és képzett sales háttérrel (területi képviselet, call center), valamint webáruházunkkal is támogatunk.

Termék választékunkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy Vásárlóink igényeit a legmagasabb szinten tudjuk kielégíteni. Állandó raktár készlettel dolgozunk, melynek köszönhetően 48-72 órán belül tudunk szállítani az ország bármely pontjára.

Az elmúlt években mindig ugyanazokat az értékeket tartottuk fontosnak: Vásárlóink maximális kiszolgálása, rugalmasság, sikerorientált gondolkodás.

Ezeknek az értékeknek és a megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően sikerült egy olyan vállalkozást létrehoznunk, amely a kereskedelem több szintjén is jelen van.

 

Porzsákbázis – Minőségi termékek elérhető árakon.