Új jelszó kérése
 

Porzsák-kereső

Mi az a szintetikus porzsák?

A Menalux márka a világelső Electrolux Csoporthoz tartozik, a totál piac 20%-t uralja. Az Electrolux az egyetlen olyan gyártó, aki porszívót és porzsákot is előállít. Szakértőként maximalizálja a termékei – filterek, porzsákok - szűrőképességét. A Menalux választék több mint 400 termékből áll, tisztítószereket és tisztítási kellékeket is magában foglal.

 

Egyre több fogyasztó választja a szintetikus porzsákot a papírral szemben, mert:

  • hosszabb- az élettartamuk és a kapacitásuk, azaz nem kell olyan gyakran cserélni 
  • Hajlíthatóbb, így könnyebb cserélni,
  • erősebb, rugalmasabb mint a papír porzsák,
  • folyamatosan kiváló szívásteljesítményt biztosít míg meg nem telik,
  • jobb a szűrőképessége, így egészségesebb környezetet ad felhasználójának.

A szintetikus anyag

Duraflow anyag polypropylent tartalmaz 
3 rétegű: 

  • A belső réteg erőssé, és tartóssá teszi a porzsákot, valamint csökkenti a por kiszivárgásá . Megakadályozza, hogy a pórusok eltömődjenek, ami által a porzsák sokkal ellenállóbb lesz.
  • A második réteg felelős elsősorban a szűrésért, miközben gondoskodik az egészséges környezetről, és nagymértékben megnöveli a szívóhatást.
  • A legkülső réteg a legszilárdabb, ami extra védelmet nyújt a belső, lágyabb rétegeknek. Nagyon higiénikus a használata.

A 3 réteg kombinációja együttesen biztosítja a porzsák megfelelő, és minőségi teljesítőképességét.

Szintetikus porzsákok listája

50%-al hosszabb élettartam 
A Duraflow porzsáknak akár 50%-al hosszabb az élettartama , mivel a rostok úgy nyelik el a port, hogy az nem tömíti el a pórusokat, így kerüli el a szívóerő csökkentését. Ez a szintetikus alapanyagú porzsák tökéletesen alkalmazkdik a szívóház alakjához, optimálisan kihasználva a rendelkezésre álló helyet. Ennek eredményeként már nincs szükség arra, hogy a porzsákot olyan gyakran cseréljük.

Több erő
A finom pórusú Duraflow anyaga optimális levegőáramlást és a beszívott por előnyösebb eloszlását biztosítja.A porzsák úgy telítődik, hogy egyenletesebb szívóerőt biztosít. Ezért a Duraflow porzsákok sokkal hosszabb ideig képesek meggyőző teljesítményt nyújtani.

Magas hatásfokú szűrés
A Duraflow anyag megszűri a levegőt amely elhagyja a porszívót mielőtt az visszajut a térbe. A Duraflow anyag továbbfejlesztett szűrőhatása jobb tisztítást eredményez, így eltűnik utólag a por a bútorról, padlóról. A Duraflow porzsák 40%-al jobb határfokot nyújt, mint a hagyományos papírzsák, és segít megsabadulni a levegőben levő kórokozóktól. Az egészséges otthon segít az allergiás megbetegedések kockázatának csökkentésében.

Nagyfokú ellenállás 
Ez az anyag lehetővé teszi, hogy olyan anyagokat szippantsunk fel, amelyek a papírzsákok esetében elképzelhetetlenek, mint pl. finompor. A Duraflow anyaga kemény anyagoknak is ellenáll.

Ez az anyag környezetbarát, elégetve semmiféle mérgező anyagot nem bocsát ki, csak vizet és szenet.

Webáruház készítés